ponedjeljak, 26. listopada 2015.

LIJEKOVI ZA MIRIS TIJELA





Miris tijela može biti vrlo neugodna i vrlo neugodno. Postoji nekoliko jeftinih jednostavan home lijekova za tijelo miris možete uzeti u obzir. Pokušavajući tih lijekova može vam pomoći u prevladavanju ovaj uvjet.
Najčešće, pojam "miris tijela" naziva neugodnog mirisa potječe od osobe kada znojio. Znojenje, što je potpuno bez mirisa, zrači znatno neugodan miris kada dođe u kontakt s bakterijama. Dakle, kako se jednom riješiti miris tijela? Postoji nekoliko home lijekova za ovo stanje.

Početna lijekovi za tijelo miris
Miris tijela ne mora prestići svoj život. Postoje mnoge jednostavne home lijekova koje možete uzeti u obzir da se riješi tog neugodnog mirisa.

1. ostati čist
Ako vam je potrebna kako bi se izbjeglo miris tijela, moraš ostati čist. To znači tuširanje najmanje jednom dnevno tako da se bakterije graditi-gore na koži se smanjuje. Operite područja koja su skloni znojenje, kao što su područja ispod pazuha, ispod vrata, između nogu i prstiju itd Vi svibanj biti skloniji miris tijela ako ne znoje toliko. To je zato što prekomjerno znojenje može isprati bakterije.

2. Isperite s antibakterijsko sredstvo
Postoji niz antibakterijskih sapuna koji oprati bakterija. Smanjeni bakterija osiguralo manje miris tijela. Možete pokušati koristiti 1tsp vodikovog peroksida i 1 šalice vode i obrisala znojne home remedies for body odor područja pomoću ručnik.
3. Koristite Antiperspiranti prije spavanja
href = "./ images / 10400477 / image003.jpg">
Antiperspiranti, dok ne spriječava znojenje, skriva neugodnih mirisa izlaze ispod pazuha. Najučinkovitiji način osiguranja smanjena miris tijela ispod pazuha je primijeniti antiperspirants prije spavanja. To omogućuje proizvod raditi svoj posao kada se ne znojenje, kao i tijekom dana, znoj ispod pazuha će oprati dezodorans daleko i spriječiti ga od rada učinkovito.

4. ručnik s potpuno
Ostavljanje proklete područja na koži, naročito područja skloni znojenje, bez wiping off potaknuti bakterija i gljivica rast.

5. Držite pazuha Očistite
Znoj akumulira ispod pazuha. Imajući vaše pazuha suha i čista, koliko god je to moguće, sprečava nastanak bakterija. Brijanje ispod pazuha, što je češće možete. To ih drži na suhom i sprečava bakterije graditi-gore.

6. Nosite Pravilno Odjeća
granica-dno-širina: 0px; display: inline; granica-top-širina: 0px "border =" 0 "alt =" image006 "src =" ./ images / 10400477 / image006.jpg "width =" 200 ">
Odjeća čini značajan utjecaj na miris tijela. Na primjer, nošenje uske odjeće koja zamke u vlage uzrokuje neugodan miris. Dakle, razmislite nosio izgubiti-dolikuje, lagane odjeće koja čini vas znoj manje i ne zamka vlage.

7. Promjena i pranje odjeće često
Ako znoj puno, trebali bi se osiguralo da se opere odjeću često. Bakterije napredovati u toplim, vlažnim okruženjima. Stoga, trebali oprati odjeću često i držati svoje tijelo čisto kako bi se izbjeglo miris tijela.

8. Njega za noge
Vrlo malo ljudi obratiti pozornost na svoje noge, a to može biti veliki problem. Nečistim i vlažnim nogama može uzrokovati nakupljanje bakterija koje će donijeti iz neugodan miris. To se može popraviti s over-the-counter stopala prah. Nosite čarape (pamuka ili vune) koji pomažu u održavanju noge suhe. Namakanje stopala u jednu šalicu slane vode za svaku litru vode i pustiti da se osuši pomoći će ubiti bakterije na noge.

9. Kontrola i opustiti se
0px; granica-pravo-širina: 0px; granica-dno-širina: 0px; display: inline; granica-top-širina: 0px "border =" 0 "alt =" image009 "src =" ./ images / 10400477 / image009.jpg "width =" 200 ">

Razne emocije, kao što su ljutnja, anksioznost i povećati uzbuđenje aktivnosti u žlijezda znojnica. Znojenje tijekom situacijama izvan vaše kontrole rezultira miris tijela. Razmislite učenje i vježbanje joge i meditacije kako bi se upravljati stresnim situacijama.

10. izbjegavati određene namirnice
Začudo, postoje namirnice koje uzrokuju miris tijela. Na primjer, meso, alkohol i kofein može dovesti do lošeg daha i neugodan miris tijela. Znajući namirnice koje uzrokuju miris tijela te ih izbjegava će biti dobar način izbjegavanja neugodnosti.

11. Zatvorite Pušenje
Štetni učinci pušenja su brojni. Osim što uzrokuje rak, gubitak boje zubi i vas starenja, pušenja može vas miris loše. Cigarete sadrže tisuće štetnih kemikalija. Oni ulaze u tijelo i uništiti raznim organima i drugima izlaz preko kože, uzrokujući time miris tijela.

Miris tijela može biti vrlo neugodno. Ako pitate zašto vaši prijatelji su vam izbjegavanje, provjerite miris tijela. Razmotrite navedene home lijekova i dobili osloboditi od miris tijela.

Nema komentara:

Objavi komentar